Plasticus maritimus, una espècie invasora

Plasticus maritimus, una espècie invasora.


Un llibre informatiu, i amb alguna proposta creativa, escrit per la biòloga marina Ana Pêgo, juntament amb la Isabel Minhôs. Amb il•lustracions de Bernardo P. Carvalho. Tradueix del portuguès Àlex Tarradellas.
Publica Kalandraka.
La història i la sensibilització que l’Ana Pêgo sent vers els mars comença des de ben petita. De fet, el seu indret de joc, descoberta i observació ha estat el mar. La seva preocupació creix i creix en veure que hi ha una espècie invasora que és present en zones costaneres, mars: el plàstic. L’Ana, però, s’inventa aquest nom genèric “Plasticus maritimus” i sent la necessitat de crear la xarxa d’identificació que porta el mateix nom i que us convidem a donar un cop d’ull: Plasticus maritimus.
I amb aquest llibre que tenim a les mans, es pretén el següent: descobrir dades i la problemàtica del plàstic als oceans, apropar idees i recursos per actuar amb cura i acompanyar l’Ana Pêgo en aquest delicat i complex viatge.