Aki i la guineu

Aki i la guineu, de l’Akiko Hayashi.

Traduït per Marta Martí Mateu.

Una manera de començar o bé acabar setmana: compartint lectures abans d’anar a dormir i amb un clàssic de la literatura infantil japonesa, Aki i la guineu.

L’Aki i el seu peluix Kon emprenen un llarg viatge i, com tot parell d’amics, a poc a poc, aprenen a estimar-se i a curar-se les ferides. Històries de línies delicades on es capta el gest i la tensió de l’infant.

L’obra de la pintora i il·lustradora Akiko Hayashi és tot un joc entre la ploma i les tintes i els llapis de colors. Una delícia per captar de manera subtil la mirada de l’infant. Els llibres de l’Akiko, però, han estat, principalment, publicats pel segell L’école de loisirs. Estem contents de llegir-la i contemplar-la en català.

Un àlbum publicat pel segell Pastel de luna.