Els clubs de lectura de maig: La bellesa delfinal i En Chatterton

Alguns elements naturals i llibres referents que marquen els orígens dels dos llibres que avui hem compartit en els clubs de lectura de les butaques. Gràcies per confiar-hi i ser-hi. Gràcies per esperar el moment (l’inici i el final), de cadascuna de les sessions, viscudes amb tanta intensitat. Gràcies a l’equip que dinamitza el diferents clubs i gràcies a l’editora i autora Arianna Squilloni per acompanyar-nos-hi.

La Butaca Blava, de bon matí, va passejar els sentits a través de l’àlbum il·lustrat LA BELLESA DEL FINAL, escrit per Alfredo Colella i il·lustrat per en Jorge González. Publicat pel segell A buen paso. Traduït per en Bernat Cormand.

Un moment compartit per recórrer amb la canalla el significat de final, així com ho fa la protagonsita de la història, la tortuga centenària Nina.

La Butaca Vermella, en canvi, va passar la tarda investigant els CASOS CÈLEBRES DEL DETECTIU JOHN CHATTERTON, d’Yvan Pommaux i traduït per la Teresa Duran. Publicat per Ekaré. Una tarda detectivesca per rescatar, també, els detalls amagats en els contes populars.