NO ÉS UNA CAIXA i altres lectures de primavera

Una primavera que, mentre va florint i fent de les seves allà fora, també vol recuperar lectures que continuin despertant la nostra imaginació.

Quan descobrim un objecte podria passar que ens el miréssim, el remiréssim, el colpegéssim amb les mans o els peus, amb cura!, el deixéssim estar i el recuperéssim d’una revolada. I és quan començaria tot el joc de preguntes i respostes (entre l’adult i l’infant) i, alhora, tot el llarg procés de creació i transformació: la caixa de ser caixa per esdevenir un cim, un cotxe de carreres, un coet! És el cas de l’àlbum il·lustrat NOT A BOX/NO ÉS UNA CAIXA, creat i ideat per de l’autora Antoinette Portis, i publicat a casa nostra pel segell Kalandraka. Així que, aprofitem aquest temps del qual disposem, i recuperem el valor dels objectes per inventar-nos tardes plenes d’altres històries. Això, doncs, no és una caixa, ni un pal, ni un fil, ni res per l’estil. Això és també quan un llibre ens fa veure que les situacions del quotidià es poden afrontar des de la creativitat i l’esperança!