En Gianni Rodari a la Butaca Daurada

 

És difícil resumir la tarda d’avui, tot i que ens ha quedat clar, en aquesta breu estona, que sí existeix una trama rodariana. Això, i el d’un mestre despistat i jubilat resident a Vic que fa anys va tenir una experiència creativa amb els seus infants i en Munari, ja de vellet i amb els cabells blancs. Ai, ai, per favore, aquí a Vic pot arribar a passar qualsevol cosa…!
I vaja, que no desvelarem més detalls de la xerrada, que tindrà lloc una rèplica a Llibreria Al·lots 📝, al mes de març i al maig, amb en Germán Machado, és clar.

És difícil resumir la tarda d’avui, tot i que ens ha quedat clar, en aquesta breu estona, que sí existeix una trama rodariana. Això, i el d’un mestre despistat i jubilat resident a Vic que fa anys va tenir una experiència creativa amb els seus infants i en Munari, ja de vellet i amb els cabells blancs. Ai, ai, per favore, aquí a Vic pot arribar a passar qualsevol cosa…!
I vaja, que no desvelarem més detalls de la xerrada, que al març tindrà lloc una rèplica a Llibreria Al·lots 📝, amb l’autor i llibrter Germán Machado, és clar.