Els clubs de lectura de Les Butaques: trobada virtual

 

Els clubs de lectura La Butaca Blava i La Butaca Vermella van replantejar-se la manera de tirar les sessions, d’una altra manera i en un altre format, tenint en compte la situació de confinament que s’està vivint en aquests moments. Vam considerar les possibilitats que ens oferia l’entorn virtual. El fet és que s’han pogut desenvolupar gràcies a l’accés que hem tingut dels recursos digitals, en primer lloc. I partint d’aquestes estràtegies i, sense deixar perdre aquesta oportunitat, ens vam poder retrobar amb moltes ganes, amb alegria, tot mantenint i respectant aquest vincle de socialització que s’ha generat, al llarg d’aquest temps, en els clubs de lectura. Moltes gràcies per confiar, una vegada més.

I a reveure, que ja pensarem la manera de continuar parlant de llibres, plegats.

Les lectures que hem compartit, en un altre i esperat espai de trobada, han estat les següents:

La Butaca Blava: La Tània i totes les tortugues. Muriel Villanueva i Ona Caussa. Ed. Cruïlla.

La Butaca Vermella: Un indi com tu i com jo. Erna Sassen i Martijn van der Linden. Ed. Takatuka.