Dues novetats de Blackie Books

I per postres: algunes novetats publicades a casa nostra, amb llibres d’autors tant del text com de la il•lustració que acaben per interrogar ben endins nostre. Per degustar un Ungerer i un Sempé cal tenir molt sentit de l’humor i ganes de llegir-los, perquè ens remouran i algú acabarà per captar l’instant decisiu i la llibertat.
>La bèstia del senyor Racine, escrit l’any 1971 per en Tomi Ungerer. Dedicat a Maurice Sendak. I el que més ens agrada: “per ser feliç, millor no prendre’s les coses molt seriosament.”
>El taller de bicicletes”, de Sempé, ens permet vetllar els nostres secrets i els nostres traumes personals, com si d’un instant decisiu es tractés i impecablement fotografiat per en Cartier-Bresson o en Doisneau!
Ambdós llibres traduïts per en Jordi Martín Lloret i publicat per Blackie Books i Blackie Little.