La primera biblioteca

 

Emma ríe, Jutta Bauer (Lóguez ediciones, 2010).

Una de les coses que més feliç ens fa és acollir nous infants tant dins com fora la llibreria, i tenir la gran sort de poder preparar i dissenyar petits cabassos amb primeres lectures. Una manera d’anar apropant-nos, des del respecte i l’amor, als llibres. Una manera d’anar creant ambients amables de lectura. Ens fa feliç, a més, poder acompanyar famílies i infants en aquesta experiència de descoberta i exploració d’un món ple de finestres, de possibilitats. I d’aquesta manera, recuperem les paraules de la Teresa Duran: Abans de llegir, s’ha de saber sentir.

Així doncs, serà un plaer elaborar-vos les vostres primeres biblios per als vostres contextos de llar i criança. Gràcies per la confiança.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]