La cua de sirena, amb Clara Berenguer i Cèsar Barceló

 

El passat dissabte 15 de juny va ser especial: infants i famílies i, la nostra canalla lectora, vam sortir de la llibreria per trobar-nos i compartir un moment de lectura tots plegats, en un bosquet enmig de la ciutat de Vic. Com en un petit paradís envoltats per les ombres dels arbres.

Un cop ben instal·lats, vam donar la benvinguda a l’àlbum il·lustrat LA CUA DE SIRENA, escrit per la Clara Berenguer i il·lustrat per en Cèsar Barceló. Publicat pel segell editorial El Cep i la Nansa. Ens va fer especial il·lusió rebre aquests dos autors arribats de València, poder conèixer aquest segon treball que han compartit i desplegar la història d’una xiqueta que somia i desitja i fa TOT e que faci falta per tenir una cua de sirena! I si voleu saber com s’ho fa, aquesta enginyosa protagonista, per convertir-se en una sirena, només caldrà que us endinseu dins d’aquesta lectura, que , de ben segur, us farà riure…!

Un àlbum il·lustrat que inclou un codi QR per descarregar el conte i, a més, està adaptat a la Llengua de Signes. Un àlbum que ens agradarà que ens l’expliqueu abans d’anar a dormir…


Una tarda d’aquelles on les lectures fan gust de mar, d’amistat, de xocolata amb llet, d’estiu i nous desitjos i de la importància, al cap i a la fi, de ser nosaltres mateixos.

Moltes gràcies per haver-nos acompanyat, al llarg d’aquesta temporada 2018-19, al voltant de tantes i tantes lectures i mirades.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]