El club de lectura La Butaca vermella: 1a temporada

El passat 15 de juny va ser especial per reunir-nos enmig del bosc i fer la cloenda de la 1a temporada del club de lectura “La butaca vermella”, on infants entre 7 i 9 anys han tingut molt a dir després d’haver-se apropiat de vuit lectures ben diverses entre elles, que ens han fet reflexioanr, riure, emocionar, debatre, interpretar i, sobretot, continuar creant una lectura col·lectiva. Agraïm la canalla lectora la dedicació i estima i el gran entusiasme que han mostrat al llarg de cadascuna de les sessions, dinamitzades per l’Àgata Losantos. Gràcies, famílies per confiar en els vostres fills i filles.

Unes sessions que ens han fet créixer com a persones i com a lectores i lectors.

 

 

 

Una gran cloenda festiva envoltats de música jove, dolços i xocolates, rialles i la il·lusió de retrobar-nos en una 2a temporada. Moltes gràcies, bones lectures a la fresca i bon estiu, canalla!