SOTA LES ONADES, amb el Tàndem Martí-Salomó i Flamboyant

El passat dissabte 4 de maig vam tenir el gran honor d’obrir i capbussar-nos fins les profunditats de SOTA LES ONADES, un bellíssim àlbum il·lustrat creat i cuidat fins l’últim detall, pel tàndem Meritxell Martí i Xavier Salomó. Publicat pel segell Flamboyant.

Un matí d’aquells on, de manera íntima, els autors ens van acompanyar una primera lectura que ens va acabar per emocionar. Amb el llenguatge d’una aquarel·la gairebé en moviment, i amb un guió precís i just, i pàgina rere pàgina, la història ens va fer emmudir, ens va inquietar. Amb aquesta intenció i desig de crear una història de manera artesanal, on el món visual i el codi textual interaccionin amb sentit i harmonia, és quan sorgeix la màgia del llibre àlbum. I ja no ens pot deixar indiferents. Gràcies.