Setmana de l’Àlbum a Vic

Del 2 a l’11 de novembre s’han anat succeint varis esdeveniments, presentacions i espectacles de petit format dins el marc de La Setmana de l’Àlbum. En aquesta 2a edició, aquesta proposta ha pogut arribar a més i altres poblacions. Un grup d’editorials independents que un dia es van agrupar per redactar un Manifest entorn l’Àlbum i que, en aquesta ocasió, el grup i l’Associació ha crescut i ha trobat altres noves mirades. Enguany, està format per 22 editorials.

Des de diferents punts de vista, indrets i molta dedicació, persones que estimen i donen valor al llibre i a l’acte de llegir hem anat i anem apropant altres maneres de llegir, aquest format, aquesta obra tan complexa que és l’àlbum, a infants, joves i adults.

A Vic, i de manera discreta, també han passat coses. Coses que, segurament, es poden tornar a llegir dins d’una llibreria i també a l’aire lliure.