FAS 6 ANYS. TRIA UN LLIBRE

La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre” ja arriba: del 15 d’octubre al 30 de novembre!

Té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre: un llibre que haurà de ser triat amb calma i respecte pel mateix infant!

Si els vostres fills i filles aquest 2018 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

Aquesta campanya arribarà a 78.567 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 298 llibreries de tot el territori.

* En el cas que no s’hagi rebut la targeta cal enviar un mail abans del 30 de novembre amb el nom, cognoms, adreça completa, a fas6anys@gencat.cat i us farem arribar un codi per a poder realitzar el bescanvi.