El nostre circ, amb l’Anna Aparicio Català

el nostre circ 1

Així vam celebrar l’arribad de l’estiu amb aquest espectacular àlbum EL NOSTRE CIRC, escrit per en Fran Nuño i il·lustrat per l’Anna Aparicio Català. I publicat pel segell editorial Takatuka.

El fet és que, per a la gran estrena, l’Anna va idear i elaborar un meravellós teatrí amb tots i cadascun dels personatges d’aquesta història de persones humanes, de grans somnis i ganes de superar-se…!

Una tarda d’aquelles on la lectura en veu alta i la il·lustració en directe es van donar de la mà per animar-nos en aquestes llargues tardes d’estiu.

el nostre circ 2

Els artistes d’aquest circ comparteixen un secret: malgrat els seus triomfs a l’arena, tots somnien a fer altres números de l’espectacle. Al pallasso li encantaria enfilar-se al trapezi, la trapezista frisa per fer malabars, la malabarista somia a ser la dona bala i l’home bala voldria passejar-se per una corda a uns quants metres del terra. Per sort, entre la troupe hi ha una nena que també té un secret: li agradaria fer de presentadora del circ. «I si muntem un circ on cadascú pugui complir els seus somnis?», els proposa. I així va ser com, ajudant-se els uns als altres, va néixer «El nostre circ». El dia de l’estrena no tot va sortir rodó, però per fi l’elenc sencer va ser qui volia ser.

el nostre circ 3

Titelles de pal amb aires de malabaristes, trapezistes, forçudes, funambulistes…!

I una presentadora molt peculiar.

el nostre circ 4

Gràcies públic per compartir aquella tarda de juny en què molts de vosaltres engegàveu les vostres desitjades i preuades vacances d’estiu…

el nostre circ 5