El despertar de l’arbre

el despertar de l'arbre“El despertar de l’arbre”, escrit per en Dídac P. Lagarriga i il·lustrat per l’Albert Asensio i publicat pel segell editorial Akiara books, es va deixar caure entre les nostres mans en un dissabte d’aquells plujosos de primavera. “El despertar de l’arbre” és, a més, el primer títol d’un nou segell dirigit per la Inês Castel-Branco.

el depertar de l'arbre 1“El despertar de l’arbre” va reunir infants i famílies al voltant d’un arbre i una veu: la d’en Dídac, que ens va acompanyar en aquest passeig dins el bosc…

el desperatr de l'arbre 2A mesura que la lectura avançava, els nostres sentits s’aturaven en els petits detalls i en els secrets de cadscun dels colors que anaven resorgint.

el despertar de l'arbre 3Però, havent arribat al final del llibre petits i no tan petits es van engrescar en una sessió creativa per fer créixer arbres forts i únics amb fulles de tots colors possibles.

el despertar de l'arbre 4Dibuixos creats amb la tècnica de l’estampació i l’ús del llapis.

el desperatr de l'arbre 5el desperatr de l'arbre 6Les moltes possibilitats de narrar un conte i d’emocionar-nos per un instant.