Els mons de Rebeca Luciani i Ricardo Alcántara

Luciani i Alcántara al petit tresorAquest matí, en obrir portes, plovia, encara ara plou. L’ambient era humit, els adoquins del carrer desprenien fredor.

Però quan han tocat les dotze del migdia, la il•lustradora Rebeca Luciani i l’escriptor Ricardo Alcántara han aterrat a la llibreria amb el sol i una brillantor als seus rostres que ens han regirat el dia. S’han sentit com a casa, com una casa que acull i que els ha permès apropar-se al públic amb unes quantes paraules i gestos de presentació. Ens han parlat i parlat i parlat de la seva passió: d’escriure i dibuixar, i de deixar-se endur per bons textos i per imatges en moviment, i de fer les coses des del cor. Com dos éssers amorosos i propers, com uns “romàntics” si voleu, però persones de paraules honestes que acompanyen un discurs i l’altre. Persones que es respecten i senten admiració mútua.

llibres de Rebeca luciani i Ricardo AlcántaraObres compartides: Mishiyu i Fils i tisores.

luciani i alcántara 2L’art de la Rebeca Luciani que vam poder ensumar, tocar i veure de més a prop, ens va meravellar, a grans i petits que s’hi dediquen al dibuix…

l'art de rebeca lucianiEl vostre somriure, serenor i passió per la vida i el vostre ofici ens va omplir la llarga jornada del dissabte…!

Ricardo Alcántara i rebeca Luciani al petit tresor