Els Cela!

els celaDissabte 3 de març va ser un d’aquells migdies especials, familiars, d’omplir-nos l’ànima amb dos grans: un escriptor i una mica “teloner” anomenat Jaume Cela i una ballarina cantant i no sabem quantes coses més, anomenada “Nuri Total“. Com pare i filla. En fi, aquell dissabte va ser un d’aquells migdies en què ens vam sentir rodejats de persones humanes que han viscut experiències extraordinàries, esbojarrades,  i a qui els han regalat “un fart d’històries”  (vinculades amb la literatura i el cinema), al llarg de les seves vides…

bitxos raros vic1Un migdia on vam deixar fer, dir, opinar sobre l’acte d’escriure i la passió pel claqué, cantar i llegir en veu alta algun fragment de llibre, a dos grans bitxos raros! els Cela, persones que, de ben segur, ens van deixar petjada, després dels dies de grans nevades.

bitxos raros vic 2

I tot plegat, per celebrar aquell dia com “un acte cultural necessari”, segons en Jaume Cela.

nuri totalUn continuarà marcat per les històries musicades de la Nuri Total i el músic Tomàs!

Un migdia de deixar el fred enrere, d’ensumar bon humor i un xic d’esperança.

Un migdia inoblidable.