Els Reis Mags i els dolents dels contes

marina martin 12018 i continuar pensant que és tot un honor que ens acompanyeu, que ens acompanyem tots plegats, que dediquem part del nostre temps vora un conte, tot escoltant alguna petita història i trobar la manera d’engrandir-la. També és un honor descobrir joves talents, joves il·lustradors i il·lustradores i gent vinculada als llibres, com la Marina Martin, que ja de ben petita sentia fascinació pel dibuix…

marina martinI així ha estat com en un dia d’hivern primaveral, els llapis de la Marina han fet aparèixer alguna escena d’aquest conte “Els Reis Mags i els dolents dels contes”, escrit per Vivim del cuentu i publicat per Baula.

els reis mags i els dolents dels contes

els reis mags 2I doncs…, què faríem sense els dolents dels contes?

els reis mags 1

els reis mags 3

Doncs bé, preferim que aquests ogres, bruixotes i llops i la resta de la comitiva dels contes ens escampin més llibres, sisplau!