AMINA

amina llibreAMINA és un ésser humà, una història basada en fets real, la història d’una nena kurda narrada per la Marta Lucena i la Laura Ramos, dues mestres sensibles que van escoltar i recollir el testimoni d’aquesta nena que ha de deixar enrere la seva llar, la seva terra i marxar no se sap ben bé on. Marxar i caminar, i esperar.

amina teatreRecordem, els que vàrem assistir a aquella representació visual i sonora, el silenci que es va crear tan sols en apagar els llums i sentir la veu en off que ens apropava, a través d’imatges, aquella fugida provocada pels conflictes bèl·lics i que ningú pot comprendre.

El silenci va impregnar les parets i els llibres de la llibreria, els nostres rostres i els nostres cossos. Un silenci que va esdevenir debat i intercanvi d’impressions i experiències viscudes.

Amina, de Marta Lucena i Laura Ramos. Publica Descontrol editorial.