Els pinzells de la Rocio Bonilla

Rocio Bonilla al Petit Tresor 1Amb el somriure i la naturalitat de l’autora i il·lustradora Rocío Bonilla, hem sentit una mena d’escalfor hivernal d’allò més imaginativa, amb gust de superheroïnes i de cares de pardals plenes de felicitat. Ha estat un matí en què el sol ens ha saludat i viatjat al món aquarel·lat d’aquesta autora, acompanyats també de l’actriu i narradora oral Marta Gorchs.

Rocio Bonilla 2Un matí on el gest, la paraula i els pinzells s’han donat de la mà i ens han fet, un cop més, batre les ales i volar lluny, ben lluny, allà on regna la imaginació de cadascun de nosaltres.

Un matí inoblidable, per compartir, per estimar el procés creatiu d’un llibre, per conèixer l’ofici d’il·lustrar i escriure, per trobar-nos amb aquella autora que apreciem.

Rocio Bonilla 3I el Tió que tot s’ho mira de reüll!

Rocio Bonilla 4I entre carpeta i carpeta, revisant i mirant de més i més a prop els originals i els tresors amagats de la Rocio Bonilla.

Rocio Bonilla 5Continuarà!