Ekaré llibres

Ekaré novetatsEdiciones Ekaré es una editorial que publica libros para niños y jóvenes. La palabra ekaré fue tomada de la lengua de la etnia Pemón que habita en el sureste de Venezuela. Significa narración nueva o verdadera y, en un contexto más amplio, simplemente historia o cuento.

L’editorial Ekaré ja és per a molts de nosaltres un referent, una manera de veure la vida, els llibres…

L’editorial es fundà l’any 1978 amb l’objectiu de fer llibres de qualitat. Sempre s’ha relacionat directament amb les escoles públiques i escolars del Banco del Libro de Venezuela, institució reconeguda per la seva tasca en la promoció de la lectura. I, en fi, conèixer tant al Pablo Larraguibel, com la Irene Savino, encara que només sigui per uns moments, és adonar-se de l’estima i la calma i la sensibilitat que hi aboquen a l’hora de crear plegats un llibre. Un segell editorial i un equip d’editors que respecten veritablment el temps i el procés de creació que necessita un llibre per què quan ens caigui a les nostres mans, el degustem com cal, amb te i castanyes, o una boan xocolata calenta.

Per això, degustar, sempre en petites dosis, els seus llibres, és un plaer.

22780594_1547552708657204_4453797709512770064_n