Una lectura de “tres contes grocs”

tres contes grocsAmb la sessió especial i familiar de “Tres contes grocs” vàrem fer un petit homenatge als dies càlids i en família d’aquest mes d’agost. I així, a la vora de tres contes de portades de fons groc i envoltats de fruiters amb fruita fresca i animals curiosos vam celebrar una tarda d’històries narrades en veu alta.

Tres contes amb gust a:

“L’elefant golafre”, de Rafael Ordoñez i il·lustrat per en Marc Taeger. Publicat per Kalandraka.

“Max i l’ocell”, d’ Ed Vere i publicat per Joventut.

“No com tots”, de Rob Biddulph i publicat per Andana editorial.

L'elefant golafre

Imatge d’interior “L’elefant golafre”

no com tots

Imatge d’interior “No com tots”

en max i l'ocell

Imatge d’interior “Max i l’ocell”

Històries més enllà de la golafreria i l’amistat i les ganes destacar i ser diferent. Històries sobre la vida: sobre criatures que es troben amb altres criatures i troben el valor de la paraula i el diàleg per descobrir el món.

sessió de tres contes grocs