La visita de Paloma Valdivia

Paloma Valdivia Els de dalt i els de baixEl passat 20 de juliol a la tarda vam tenir la gran sort de rebre l’autora i il·lustradora xilena Paloma Valdivia que, aprofitant la seva estada estiuenca per Catalunya, va trobar el moment de tornar a Vic i conèixer la llibreria i passar una estona inoblidable amb els lectors i lectores.

Paloma Valdivia 1

Paloma Valdivia 2baixL’autora i el seu somriure ens va captivar des del començament que, de manera pausada i amb aquella musicalitat en la seva parla, vam entendre la seva manera de treballar i concebre el procés d’un llibre. Un procés en el qual l’autora hi aboca temps, anades i tornades i molta passió.

Paloma Valdivia en el petit tresorUna tarda dividida entre dos hemisferis, ideal per recordar la història ELS DE DALT I ELS DA BAIX, publicada per Kalandraka l’any 2009. Una tarda per compartir el nostre estiu amb els nens i nenes que viuen a Xile i l’hivern els envolta. Un intercanvi de dibuixos a dues tintes.

I bé, d’aquesta manera els llibreters iniciaven les seves vacances.

Poster Els de dalt i els de baix

Una tarda “relinda!”.

Paloma Valdivia i Familia