Un matí amb “En Sebastià i el mar”

sebastiaielmar1Amb un dia càlid i gairebé de ple estiu, vam conèixer la història d”En Sebastià i el mar”, de la mà de les autores Caterina Pérez, pel text, i la Coaner Codina, per les il·lustracions, i de la bonica companyia de l’editora del segell Kireei, la Cristina Camarena.

sebastiaielmar2Per un moment vam sentir com un bocí del poble imaginari de Cantellut s’instal·là dins la llibreria i vam parar atenció a la història d’aquesta saga de pescadors i el neguit d’un infant, en Sebastià…

ImprimirDesprés de la lectura que ens van regalar les autores, vam pensar la manera de viatjar lluny mitjançant el dibuix de les nostres pròpies barques: úniques i acolorides, amb o sense rem.

sebastiaielmar3Sense dubte, un matí entre mar i muntanya, rodejats dels millors amics i amigues, i les famílies, sempre. A reveure i bon estiu!

sebastiaielmar7Les barques en procés…

003_enSebastiielmar_coaner_800

Imprimir“A ningú li explica el què hi fa, però en Sebastià, descendent d’una saga de pescadors, entra al bosc un dia rere l’altre”.

Editorial: Kireei
Text: Caterina Pérez
Il•lustracions: Coaner Codina
Disseny i maquetació: Coaner Codina
Data: 2017
Publicat en català i castellà.
Tapa dura. 32 pàgines. De 4 a 9 anys.
En Sebastià i el mar es pot comprar online via Kireei.

“No le cuenta a nadie lo que hace allí, pero Sebastián desciende de una saga de pescadores, acude al bosque un día tras otro””.

Editorial: Kireei
Texto: Caterina Pérez
Ilustraciones: Coaner Codina
Diseño y maquetación: Coaner Codina
Fecha: 2017
Publicado en catalán y castellano.
Tapa dura. 32 páginas. De 4 a 9 años.
Sebastián y el mar se puede comprar online vía Kireei.