Contes a la piscina!

piscina 3Abans que arribi l’estiu ens hem capbussat dins l’espectacle “Contes a la piscina”, a càrrec d’en Joan Rioné, del grup editorial tarragoní Piscina, un petit ocèa, contes fets d’orxata i refrescants, per a tots els públics. A Piscina cuiden al màxim detall tot el procés de creació, i que es desenvolupa, principalment, en un entorn de proximitat. Tot (gairebé tot), està fet a casa, amb cura i estima.

piscina 1Amb la veu i la serenor d’en Joan ens hem ficat i sortit de la maleta per convertir-nos en formigues i en altres personatges de breus contes. Hem emmudit, seguit el fil i aplaudit en veure que sí, que passaven coses extraordinàries.

piscina 2Ni xancletes ni banyadors, però alguns contes dins la llibreria!

pisicina 4Fins aviat, Piscina un petit oceà!

piscina 6