Un mes d’abril amb “Plouen pomes!”

PLOUEN POEMES“Plouen poemes!”, l’antologia poètica elaborada per les autores Vanesa Amat, Maica Bernal i Isabel Mujntañà, amb il·lustracions de Morad Abselam i editat per Eumo van escampar-se al llarg de tot el mes d’abril tant dins com arreu de la ciutat de Vic, fins i tot arribant a d’altres contrades, i, sobretot, arribant a les mirades de tants i tants infants.

“Plouen poemes!” aplega uns 130 textos curosament contextualitzats en diferents temes de la vida quotidiana, del cicle de la vida i, més o menys propera als nens i nenes. Les autores van fer un perfecte recorregut sonor, rítmic i peculiar per anar apropant petits bocins de l’obra de diferents autors que han escrit i publicat en llengua catalana. Ep, també s’hi han col·lat creacions pròpies d’infants que, per un motiu o un altre, dediquen un temps a escampar poemes.

poemes 1Un matí de dissabte, de Mercat de Ram i de primavera que sempre recordarem. Gràcies, una altra vegada, per escampar i compartir la lectura en  veu alta de la poesia.

poemes 3