La primavera s’encetà amb “El banc blau”, de l’Albert Asensio

el banc blau al petit tresor de vicJust quan la primavera arribava a la ciutat que s’instal·là un banc blau fet de cartró, d’àllò ben artesanal, però que bé podia acollir l’obra “El banc blau”, de l’Albert Asensio, i editada per Babulinka Books. El llibre en va copsar en un sol instant, de seguida que el vam tenir a les mans. Un llibre que l’hem volgut mirar amb calma, captar els seus detalls, els amagatalls del blau i del cicle de la vida. Un llibre que l’hem desitjat llegir sols, amagats en un racó de llibreria, per parelles i amb amics, o fins i tot, poder compartir-lo en una meravellosa presentació que l’autor ens va voler oferir. Mai oblidarem aquell dia: mai oblidarem quan un autor encén una pantalla i, amb una música de fons, visualitzem els orígens i el procés lent i de creació d’una obra tan personal.

bb1“El banc blau”, però, va envoltar les parets de la llibreria amb alguns dels originals del llibre i que van estar exposats durant un temps. Com un regal per als sentits, sens dubte.

bb2bb4bb5Les mil i tantes maneres de reinventar la nostra vida…