Els tres animals

els-tres-animals-1El passat 26 de novembre vam tenir la gran sort de conèixer i sentir de ben aprop l’oralitat d’enPep Molist i d’acompanyar el dibuix d’en Kim Amate. I així, amb una introducció de la vida i llegenda animal ens van presentar, a la seva manera i, creant un veritable ambient de calma i proximitat la història d’ELS TRES ANIMALS, editat pel segell editorial Takatuka.

els-tres-animals-3ELS TRES ANIMALS és un conte il·lustrat que ens porta a reflexionar sobre la vida tan atrafegada que, d’una banda, porten els animals i, d’altra banda, com els escriptors i escriptores insisteixen a atribuir-los qualitats humanes. Una història que ens convida a repensar en aquells porcs paletes, els talps periodistes i les vaques escursionistes i una escriptora en crisi creativa…els-tres-animals-4els-tres-animals-5