La meva ciutat imaginada

la meva ciutat imaginada al ptresor vic1

La meva ciutat imaginada, de Cristina Camarena i il·lustrat per Vireta. Editat per Kireei.

Heus aquí un llibre molt juganer, un llibre que ofereix moltes lectures i un viatge inicial en globus amb el seu protagonsita, en Max (el gat) i els seus amics i amigues. “La meva ciutat imaginada” no sols representa un llibre per llegir o comaprtir, sinó que permet continuar i enlairar la nostra imaginació cap a altres ciutats reals, ideals, però possibles: indrets respectats on poder habitar i també somniar.

El passat dissabte 14 de maig vam descobrir una mica “Possidònia” per després repensar i compartir la nostra pròpia ciutat feta de papers i cartrons, amb la col·laboració especial d’Estudi Kraft. Els artistes van elaborar veritables edificis somrients, coets voladors i flors que sortien alegres dels terrats… Ciutats imagiandes amb títols ben curiosos: Ciutat Tresor, Ciutat Kraft… I és que de ciutats i ciutats n’hi tantes…

lameva ciutat imaginada al ptresor vic2la meva ciutat imaginada al petit tersor de vicla meva ciutat imaginada al pt

Com és la vostra ciutat imaginada?

IMG_5955