Bon Nadal, estimats monstres!

Agus i llibresEl passat dissabte 18 de novembre es va presentar el llibre BON NADAL, ESTIMATS MONSTRES, el darrer de la col·lecció “L’Agus i els monstres”, escrit per en Jaume Copons i il·lustrat per la Liliana Fortuny i publicat per Combel, dins el marc del festival de música Foramuralla per canalla, i que va tenir lloc al Teatre l’Atlàntida de Vic.

Bon nadal al ForamurallaI sí, un teatre a vessar, ple de quitxalla, i un escenari que va vibrar amb al presència de dos autors monstruosos i altres monstres reinventats pel públic. Llarga vida no sols als monstres personatges, sinó a tots els referents de la literatura que, capítol rere capítol van apareixent i que, d’alguna manera, viatgem en el temps!

Signatura llibre Bon Nadal 2Visca l’Agus, el senyor Flat i el Dr. Brot i tota la troupe!

Bon nadal estimats monstres portadaDoncs això, que bones lectures i Bon Nadal, estimats monstres!

signatura llibre