La presentació d'”El gat amb botes”

El gat amb botes 1El passat dissabte 16 de setembre vam continuar la nostra particular aventura acompanyats d’un gat amb un sarró, un barret i unes botes plenes de molta moltíssima astúcia. Així va ser com vam encetar la temporada 2017-18  a la llibreria: amb el conte popular “El gat amb botes”, recopilat per en Charles Perrault l’any 1697 i que en aquesta ocasió, ha estat adaptat per l’Enric Gomà i il·lustrat per en Christian Inaraja. I publicat per Publicacions de l’Abadia de Montserrat. I sí, es veu que és “el gat amb botes” més rodó i un personatge que se les sap totes, com diria en Perrault!

Un matí en què el conte popular va reviure per uns moments de la mà de l’il·lustrador Christian Inaraja. Un matí per adonar-nos que “el gat amb botes” faria de les seves, però que els lectors i lectores estarien disposats a il·lustrar altres gats i gates, ogres i algun nou final…

Un matí per recuperar els clàssics!

El gat amb botes 2El gat amb botes 3El gat amb botes 4El gat amb botes 5El gat gat amb botes 6